Nieuw in Utrecht: Orbit Festival 2022

Screenshot van website Orbit Festival

Tijd voor beschuit met muisjes, want er is een nieuw festival geboren! 30 juli van dit jaar zal Orbit Festival in Utrecht losbarsten. De organisatie achter club WAS. organiseert het nieuwe festival in de Domstad.

Orbit festival zal vijf verschillende knusse stages tellen, die in samenwerking met verschillende andere organisaties tot stand komen. Zo zal bijvoorbeeld isBurning, een organisator van LGBTQIA+ evenementen, een stage hosten op het festival. Ook het Utrechtse radiostation StrandedFM en het United Identities van de Utrechtse DJ Carista zullen betrokken zijn bij het festival. De organisatie belooft een intieme sfeer met extra ruimte voor kunst- en lichtinstallaties.

Orbit zal plaatsvinden op een bijzondere locatie: het Fort bij Vechten. Het is het één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en bestaat uit een bijzonder groen, met bunkers gevuld landschap. Niet voor niks staat de locatie sinds 2021 op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Meer informatie over bijvoorbeeld de line-up volgt op 22 februari. Tickets zijn vanaf 24 februari 12:00 verkrijgbaar op de website van het festival.

Orbit Festival

Orbit Festival, een nieuw dance-festival bij het Fort bij Vechten. Met de vele forten, bunkers en de mooie natuur is dit de ideale locatie voor een kersvers festival. Met vijf verschillende intieme podia is er voor ieder wat wils. “Het festival kan ook wel worden gezien als een verlengstuk van club WAS. In tegenstelling tot in de club, zijn er op deze locatie geen beperkingen tot vaste ruimtes.”

  • Locatie: Fort bij Vechten, Utrecht
  • Datum: 30 juli 2022
  • Tickets:Early bird start op 24 februari 14:00
  • Meer informatie vind je terug op de officiële website.
Orbit Logo

Orbit 2022

Locatie
Nederland
Bunnik, Nederland
Datum 30 juli 2022
Line-up
Guenter Råler
Tickets Niet meer beschikbaar.