Goldband, Froukje, Guus Meeuwis en meer naar Appelpop 2022

Photo: Presskit Goldband

Een lekker appeltje voor de festivaldorst van de organisatie van Appelpop 2022! Het festival maakt de eerste namen bekend, waarvan er opvallend veel Nederlands zijn. Onder meer Goldband, Froukje en Guus Meeuwis zijn van de partij.

De organisatie van Appelpop 2022 kondigt naast bovenstaande artiesten ook nog Suzan & Freek, MEAU, Antoon en Son Mieux aan. Het evenement is naast voor jou en je vrienden óók leuk voor je portemonnee. Het zal namelijk opnieuw gratis te bezoeken zijn, ondanks de grote impact van de coronapandemie op de festivalindustrie.

De keuze voor de Nederlandse artiesten is een bewuste, vertelt programmeur Martijn van Kuilenburg in gesprek met de Gelderlander: “Wij en zij hebben het allemaal zwaar gehad in de coronatijd. Daarom geven we gevestigde namen en opkomend talent uit Nederland een podium.” Een ontwikkeling die niet eenmalig zal zijn, geeft de programmeur aan.

Naast de artiesten zijn er ook nog stage hosts bekend gemaakt. Singlefeestje, Zer00’s Heroes en 80’s verantwoord zorgen komende zomer voor een goed feestje zorgen.

Bekijk hier alle acts nog eens onder elkaar:

  • Goldband
  • Froukje
  • Guus Meeuwis
  • Son Mieux
  • MEAU
  • Antoon
  • Singlefeestje
  • Zer00’s Heroes
  • 80’s verantwoord
Photo: Presskit Goldband

Goldband

Tot voor kort was Goldband enkel en alleen een stuc merk, maar daar brachten drie muzikale Hagenezen vorig jaar verandering in. In de zomer van 2019 gingen een stel bangers rond in festivalland, waaronder ‘Mijn Stad’, ‘Uber Uber’ en ‘Witte Was’. Uiteindelijk bleken die tracks afkomstig te zijn van drie zoons van stukadoors, Milo, Karel en Boaz, die samen Goldband vormen. Inmiddels heeft de opkomende popformatie twee EP’s uitgebracht en zijn ze klaar om met hun Haagse Markt house meets bouwmarkt pop de grootste festivals van Nederland te veroveren. Wat ze beloven? ’16 hits per vierkante meter’.

Appelpop Logo

Appelpop 2022

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 9-10 september 2022
Line-up
Guus Meeuwis
Goldband
Suzan & Freek
Tickets Niet meer beschikbaar.