Luisteren: De Festivalpodcast over het eerste festivalweekend met o.a. Coachella, DGTL en Paaspop

Courtesy of Coachella

Een nieuwe aflevering van de Festivalpodcast staat voor je klaar. Zonder Julia (die is een tijdje afwezig), maar mét nieuwe vriendin van de show Judith Scheper. En natuurlijk met Jos Willemsen. Het duo zit op hete kolen, want het eerste festivalweekend van 2022 zit erop! Hoe was het op de verschillende weides?

De Festivalpodcast is te beluisteren via SpotifyApple Podcasts of iedere andere podcatcher.

In deze aflevering onder andere:

  • Alle highlights van Coachella met o.a. Harry Styles en Arcade Fire
  • DGTL: Feest met Paul Kalkbrenner en ellende met Heineken Silver
  • Een dikke pluim voor de stages van Awakenings Easter Festival
  • De ultieme Paaspop-fomo
  • De live uitpluizings van het Pinkpop timetable
  • Aandacht voor FESTEN, de opkomende alternatieve clubnacht voor festivalliefhebbers.

Reageren kan ook! De Festivalpodcast heeft zijn eigen Whatsapp-groepje. Wil je er ook in? Check https://festileaks.com/whatsapp.

https://open.spotify.com/episode/1sTMPmUnQi5AvWT65qpmfb?si=e6813c09c87449f1

Zin in meer?

Wil je aankondigingen, shows en algehele gezelligheid uit het verleden herbeleven? Dat kan! Via deze link kan je Oude afleveringen terugluisteren.

KINK Festivalpodcast
Photo: Lotte Spek / @Lottespekphotography

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Sinds begin 2019 wordt de podcast uitgebracht. In de wintermaanden praten presentatoren Julia (KINK) en Jos (Festileaks) met name over nieuws en geruchten, terwijl je in de zomer luistert naar audioverslag vanaf de festivalweides. Regelmatig komen experts aan het woord om onderwerpen uit te diepen, of vertellen fans over waarom zij nou juist die ene band of dat ene festival zo gaaf vinden. Meepraten kan altijd: er is een speciale Whatsapp-groep voor fans en het Festileaks Festival Forum staat tot je beschikking.