Rock Werchter Encore maakt line-up compleet met o.a. Foals, The Specials en Mitski

Foals
Photo credits: Festileaks / Kamiel Scholten

Een kleine week nadat Rock Werchter een extra festival aangekondigd heeft in de vorm van Rock Werchter Encore 2022, hebben zij de volledige line-up bekend gemaakt. Onder andere Foals, The Specials en Mitski maken het eenmalige festival compleet.

Vorige week kondigde Rock Werchter na een aantal teasende posts op social media een eenmalige extra festivaldag aan in de vorm van Rock Werchter Encore 2022. Ze kwamen gelijk goed binnen met de headliner Florence+The Machine, maar over de rest van de line-up werd nog gezwegen. Tot nu dan!

Op Instagram deelt het Belgische-festival de complete line-up, waaruit ook direct duidelijk wordt welke podia je kunt gaan bezoeken. Voor de Encore editie wordt in Werchter gebruikt gemaakt van twee podia, the Main Stage en The Barn.

Main Stage

Op the Main Stage verschijnen op zondag 26 juni:

The Barn

Bij the Barn kun je gaan genieten van:

Ticketverkoop

Tickets gaan in de verkoop op donderdag 14 april om 10:00 uur. Je scoort ze voor €94,- via ticketmaster.be. Goed nieuws mocht je al een ticket voor Rock Werchter 2022 hebben. De organisatie laat namelijk op de website weten: “Alle ticketkopers van Rock Werchter 2022 ontvangen vóór de start van de ticketverkoop een mailtje van Ticketmaster met meer informatie over de korting op tickets voor Rock Werchter Encore.” Tickethouders krijgen de kans om dan voor €84,- in plaats van €94,- kaarten te kopen.