Arcade Fire naar Ziggo Dome op 28 september

Photo credit: Mary Ellen Matthews

Arcade Fire komt naar Nederland. Op 28 september staan de Canadezen in de Amsterdamse Ziggo Dome als onderdeel van de aankomende concertreeks The “WE” Tour. Ook het Antwerpse Sportpaleis wordt aangedaan, op 12 september. Tickets gaan op 13 mei om 10:00 in de verkoop, met prijzen vanaf €62,82.

Vlak na de festivalzomer krijgen Arcade Fire-fans de kans om het gloednieuwe album WE, dat vandaag is uitgekomen, live te ervaren. De support act staat ook al vast: de Canadese indie popzangeres Feist verzorgt het voorprogramma.

Het is de eerste keer sinds 2018 dat de band een concert op Nederlandse bodem geeft, en de allereerste in de Ziggo Dome. Destijds ging het namelijk om een show in Ahoy Rotterdam.

Arcade Fire op festivals

Ook op de Nederlandse festivals hebben we Arcade Fire al even niet gezien. De laatste festivalshow in de buurt was op Best Kept Secret 2017, vlak voor de release van het vorige album Everything Now. Hoog tijd voor een vervolg dus. Op welke lokale festivallineup verwacht jij de band snel weer te zien? Speculeer erop los op het Festileaks Festival Forum.