Kom deze zaterdag dansen in EKKO Utrecht bij FESTEN: de alternatieve clubnacht voor festivalliefhebbers

FESTEN #1 Amsterdam
Photo credit: Constance VR / Festileaks

FESTEN. Same as it ever was. De alternatieve clubnacht voor festivalliefhebbers vindt eindelijk weer plaats, dit maal in de EKKO in Utrecht. Op zaterdag 14 mei wel te verstaan. Kom je FESTEN met je besten? Tickets à €9,50 zijn nu in de verkoop.

De pandemie is achter de rug en een nu al onvergetelijke festivalzomer staat in het verschiet. Kunnen we dat nog wel een beetje, festivallen? Put on your dancing shoes en kom oefenen tijdens deze officieuze festivalseizoen pre-party!

Attend hier op het Facebook event.

‘FESTEN’ is de alternatieve clubnacht voor festivalliefhebbers, georganiseerd door Festileaks. Gewoon lekker festivallen zoals je gewend bent, maar dan indoor. De deal is simpel: als jij de handjes in de lucht gooit, zorgen wij voor dansbare positieve anthems van de artiesten waar we bij Festileaks dagelijks over schrijven. En natuurlijk voor de broodjes knak.

Expect the expected. Slecht en duur parkeren bijvoorbeeld, dus kom vooral met het OV. Een strikte tassenpolicy uiteraard, dus neem vooral veel shit mee. Boze no tolerance meneren bij de ingang, maar na de poort alleen gelijkgestemden. Dus verder wordt het best gezellig. Wat heet! Wij rusten niet tot ook die laatste halve zool van je schoen gesleten is. FESTEN zal je. Want als Daft Punk niet meer naar de weides komt, dan gooien wij wel een nieuwe Alive in je bakkes. En anders Pearl Jam wel. Of The Whitest Boy.

FESTEN. Kansrijker dan tickets scoren voor Glastonbury. Zonniger dan lichttherapie. Nog minder dip dan de disco. Kom FESTEN alsof er geen seizoen bestaat.

FESTEN Logo

FESTEN 2023

Locatie
Nederland
Eindhoven, Nederland
Datum 10 maart 2023
Line-up
Thissa
MALOU
Tickets Niet meer beschikbaar.