Win tickets voor je hele vriendengroep naar Mañana Mañana 2022!

Foto: Jeroen Roest

BIJNA is het weer zo ver: Mañana Mañana! Het festival is één van onze favoriete in Nederland en dit jaar vindt het plaats op een nieuwe locatie: bij kasteel Oolde in Laren. Om dat te vieren mag Festileaks 5 kaarten weggeven voor Mañana Mañana 2022, voor jou en je vriendengroep! En dat is nog niet alles, want je krijgt er ook nog een plekje bij op de Mañana Village. Doe snel mee!

Op de Mañana Villages heb je een eigen kampeerplek voor jouw vriendengroep op de Mañana Mañana-camping, omheind met palen en touw. Een ontzettend gezellige area met een vuurkorf en picknickbanken in het midden tussen de villages. Jullie eigen plek is herkenbaar door het Mañana Village-bord met jullie gekozen naam erop! Dat bordje mag je achteraf mee naar huis nemen.

De villages zitten vlakbij de afterpartyplek van het festival, dus je rolt na al dat dansen zo je tentje in. Ook alle faciliteiten zijn in de buurt. Alsof dat nog niet genoeg is worden er elke ochtend challenges gehouden waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Score!

Mañana Mañana is gelukkig een feest zonder kaders. Slechts touwtjes en paaltjes scheiden de backstage van het festivalterrein bestaande uit bos, water en grasland. Door de wol geverfde legends, aanstormend talent en bezoekers staan vanaf de ochtend tot diep in de nacht op de zeven podia. Bijna elk genre is aanwezig: van surf, comedy, punk, mongoolse keelzang, blues, acrobatiek, singer-songwriter, poëzie tot latin. Hier ontdek je de krenten uit de pap van de (inter)nationale muziekscene. Live, ongepolijst voor je neus.

Meedoen?

Da’s heel simpel!

 • Volg @festileaks op Instagram.
 • Vul onderstaand formulier in.

  De winnaar contacten we op vrijdag 27 mei.

  Mañana Mañana Logo

  Mañana Mañana 2022

  Locatie
  Nederland
  Laren, Nederland
  Datum 9-12 juni 2022
  Tickets Niet meer beschikbaar.