Stem nu op jouw favoriete nummers van The Strokes

TheStrokes_Press_01_LR-8x10-1-scaled
Photo Credit: Jason McDonald

Festivaloptredens in de lage landen van deze Amerikaanse band, mogen gerust een zeldzaamheid genoemd worden. Toch is het Best Kept Secret gelukt om The Strokes (opnieuw) te strikken als headliner voor de komende editie. Ter voorbereiding werpen we een blik op het oeuvre van de band. Welke nummers van The Strokes zou jij op de festivalweide willen horen?

In 2020 kwam het langverwachte zesde album uit: The New Abnormal. Helaas werd er door bekende redenen een streep gezet in de bijbehorende wereldtour. Maar nu is het dan eindelijk zover: aankomende festivalzomer schittert The Strokes op diverse Europese festivalweides, waaronder Best Kept Secret en Primavera Sound 2022.

Op zaterdag 11 juni zullen de Amerikaanse rockers Best Kept Secret 2022 afsluiten; welke The Strokes tracks wil jij graag mee kunnen zingen tijdens deze headlineshow?

Stem op de allerbeste The Strokes tracks

Je kunt kiezen uit de diverse tracks van de zes langspelers en een EP die The Strokes rijk is. Staan jouw favorieten op het klassieke Is This It? Of ben jij toch meer van het latere werk op The New Abnormal? Laat het ons nu weten in onderstaande polls. Je kunt zoveel stemmen uitbrengen als je wil, maar je mag ook een heel album overslaan. Go!

The New Abnormal (2020)

View Results

Laden ... Laden ...

Future Present Past (2016)

View Results

Laden ... Laden ...

Comedown Machine (2013)

View Results

Laden ... Laden ...

Angles (2011)

View Results

Laden ... Laden ...

First Impressions of Earth (2006)

View Results

Laden ... Laden ...

Room on Fire (2003)

View Results

Laden ... Laden ...

Is This It? (2001)

View Results

Laden ... Laden ...
Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2022

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 10-12 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.