Dauwpop
Tickets
26-27 mei 2022
Nederland
Hellendoorn, Nederland

Poll: wat zijn jouw favoriete nummers van Editors?

Dit jaar bracht Editors de nieuwe single ‘Heart Attack’ uit en maakte meteen bekend dat Blanck Mass toegetreden is tot de band. Om dat te vieren staat de groep aankomende festivalzomer met een headlineshow op zowel Dauwpop als Vestrock. Tijdens die optredens zullen Tom Smith en co. misschien wel meer nieuw werk gaan spelen, maar welke tracks wil jij eigenlijk horen?

Na een uitgebreide tour in 2018, die de groep ook langs o.a. Pinkpop en TW Classic bracht, stond Editors in 2019 nog als headliner te schitteren op het hoofdpodium van Down the Rabbit Hole. Frontman Smith bleef vervolgens, ondanks coronamaatregelen, actief en bracht samen met Andy Burrows een album uit.

Inmiddels is de band back together en groter dan ooit en mogen we weer uitkijken naar een nieuw album. Op vrijdag 27 mei zullen de Britse rockers Dauwpop 2022 afsluiten; welke Editors-tracks wil jij graag mee kunnen zingen tijdens deze headlineshow?

Stem op de allerbeste Editors tracks

Je kunt kiezen uit de diverse tracks van de langspelers die Editors rijk is. Staan jouw favorieten bijvoorbeeld op de wat oudere klassieker The Back Room? Of ben jij toch meer van het nieuwere werk op bijvoorbeeld Violence? Laat het ons nu weten in onderstaande polls. Je kunt zoveel stemmen uitbrengen als je wil, maar je mag ook een heel album overslaan. Go!

2019-2022 Releases

View Results

Loading ... Loading ...

Violence (2018)

View Results

Loading ... Loading ...

In Dream (2015)

View Results

Loading ... Loading ...

The Weight of Your Love (2013)

View Results

Loading ... Loading ...

In This Light And On This Evening (2010)

View Results

Loading ... Loading ...

An End Has a Start (2007)

View Results

Loading ... Loading ...

The Back Room (2005)

View Results

Loading ... Loading ...
Dauwpop Logo

Dauwpop 2022

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 26-27 mei 2022
Line-up
Di-rect
De Staat
Editors
Di-rect, De Staat, Editors +71 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.