Wildeburg 2022 maakt volledige line-up bekend

Wildeburg 2022 heeft de volledige line-up bekendgemaakt. Internationaal gevestigde namen als The Blessed Madonna, Blawan en Mall Grab vullen publiekslievelingen als KI/KI en Goldband aan. De volledige line-up bestaat uit meer dan honderd acts, verdeeld over drie dagen.

Naast een uitgebreid muzikaal programma staat Wildeburg bekend om de focus op randactiviteiten. Een analoog gedrukte krant, breed scala aan workshops, lichtkunst en meer vullen de lange lijst aan acts aan. Het randprogramma wordt doorgaans niet vooraf bekendgemaakt.

Bekijk hieronder de volledige muzikale line-up met artiesen dit jaar naar Kraggenburg afreizen:

Tickets

Weekendtickets voor het festival zijn inmiddels volledig uitverkocht. Er is nog wel een beperkt aantal zondagkaarten beschikbaar. Deze gaan later pas in de verkoop. De organisatie van Wildeburg geeft aan dat hier binnenkort meer informatie over komt.

Het overkopen van een weekendticket is nog niet mogelijk. Om het doorverkoop met veel winst te voorkomen heeft de organisatie nog geen tickets toegestuurd. Dus als je nog geen ticket hebt gescoord maar wel zou willen gaan, moet je geduldig zijn. Later is de doorverkoop van tickets wel mogelijk. Ook hierover volgt later meer informatie.

Foto: KAIK Photography