Win een FestiTent op jouw favoriete festival!

Goed nieuws voor iedereen die ook eens hassle free naar een festival wil gaan. Festileaks geeft namelijk maar liefst 20 FestiTenten voor 2 personen weg. Wil jij komende zomer op je favoriete direct je tent in springen, zonder zorgen over transport van je kampeerspullen of over het vinden van een goed plekje? Doe dan snel mee!

In de prijzentombola vinden we 20 keer een FestiTent 2P Easy-Relax-Enjoy. Dat betekent niet alleen dat er een tweepersoons-tentje voor je klaar staat, maar ook dat er alvast 2 luchtbedden, 2 slaapzakken en hoofdkussens in klaar liggen. Relaxter aankomen op een festival wordt het niet meer.

Wat moet je doen?

Die FestiTent winnen is ongekend makkelijk. Volg gewoon dit 3-stappenplan en je kan beginnen met duimen draaien:

That’s it!

Let op: je wint alleen de FestiTent, dus geen ticket voor het festival of de camping. Zorg dus dat jij en je eventuele tentbuddy deze zelf in de pocket hebben.

Kom maar op!

Meer weten over FestiTent? We spraken recent met oprichter Geert Naudts over hun aankomende bomvolle zomer en de voordelen van deze manier van kamperen.