Best Kept Secret
Tickets
10-12 juni 2022
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland

Festileaks Tipt: 8 festival must-haves voor Best Kept Secret 2022

BKS 2019 sfeer
Photo credit: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret 2022 staat voor de deur! Heeft de inpakstress al toegeslagen? Of weet je misschien nog helemaal niet wat je mee moet nemen? We schieten te hulp. Deze 8 must-haves zijn absoluut onmisbaar op het festival op De Beekse Bergen.

In onze handige BKS Paklijst vind je echt alles wat je nodig hebt voor een geslaagd festivalweekend. Van een tent tot een heuptasje en van powerbanks tot luchtbedden: alles staat erop.

Ieders portemonnee heeft wel eens betere tijden gekend, dus besparingstips om deze festivalzomer door te komen zijn ook zeker niet aan dovemansoren gericht. Deze 8 items in het bijzonder maken jouw Best Kept Secret-weekend nóg relaxter en hopelijk wat goedkoper.

BKS Paklijst

1. Drinkfles of bidon

Water is misschien niet zo sexy als een halve liter van zeven euro of een gin tonic voor drieënhalve munt, maar het is op Best Kept Secret gratis en stilt ook nog eens de ergste trek. Op BKS is het toegestaan een eigen bidon of sportfles mee te nemen op het festivalterrein, dus je bent een dief van eigen portemonnee, als je daar geen gebruik van maakt!

oordoppen

2. Gehoorbescherming

Als het scharnier van je deur piept, dan smeer je er WD40 tussen en is het opgelost. Als je oren piepen, dan ben je eigenlijk gewoon lichtelijk het haasje en is er geen oorsmeer meer dat daaraan helpt. Daarom is goede gehoorbescherming voor een festival essentieel. De partyplugs van Alpine zijn betaalbare, maar goede oordoppen die je makkelijk aan je sleutelbos kunt meenemen.

BKS paklijst

3. Een goede powerbank

Hoewel je ze in alle soorten en maten hebt, is vooral de capaciteit van de powerbank belang. De gemiddelde telefoon heeft een accu met een capaciteit van ongeveer 4000 mAh. Deel de capaciteit van de powerbank dus door 4000 en je weet hoe vaak je je telefoon ongeveer ermee kan opladen.

Deze Mojogear powerbank is maar nét ietsje groter dan een creditcard, dus hij past moeiteloos in je binnenzak. Daarnaast heeft hij een snellaad functie waardoor je telefoon supersnel weer is opgeladen en je dus meteen weer verder kunt met snappen, facetimen of tiktokken.

gasbrander BKS Paklijst

4. Een kooktoestelletje

Met je eigen kooksetje op de camping gaat er een culinaire wereld voor je open. ‘s Avonds een lekker kopje thee voor het slapengaan en ‘s ochtends fris weer wakker worden met een vers gezette bak koffie. Klop een eitje in je pannetje of verwarm een blik knaks op en je hebt een prima ontbijt – én ook nog eens zeker vier muntjes bespaard.

5. Een opvouwbare bolderkar

Ideaal voor de festivalganger die alles uit de kast haalt voor een echt festivalkamp. Deze bolderkar heeft een draaggewicht van 70 kg en kan dus moeiteloos je tent,
je slaapspullen én alle andere campingbenodigdheden voor een festivalweekend dragen. Ideale manier om je krachten te sparen!

self inflatible mat

6. Een zelfopblazend matje/luchtbed

Vergeet de pomp, vergeet het kreupele yogamatje: hier is de zelfopblazende slaapmat! De mat biedt het comfort van een degelijk matras, zonder dat het die ruimte in beslag neemt. Het matje zuigt zichzelf vol met lucht, zodat jij al een paar minuten eerder dan je kampgenoten dat eerste blikje bier kunt opentrekken.

campingstoel BKS Paklijst

7. Een basic campingstoel

Niets minder dan een mooi stoeltje.
Je klapt ‘m gewoon uit, neemt plaats en geniet – eventueel met een vol blik bier in de bekerhouder. Even me-time onder je luifel. Een relaxfauteuil is er niks bij.

kampeertent

8. De allernieuwste snelle pop-up tent

Vergeet het zeulen met die grote ronde schijf en die lastige circusact om je tentje weer op te vouwen. Onze grote vrienden van Decathlon hebben iets nieuws bedacht: een fonkelnagelnieuw systeem waarmee je jouw tent binnen no-time opzet en weer opruimt. Én hij past zo weer in je backpack. Met zo’n solide begin van je kampeerweekend heb je gegarandeerd zin om op BKS de tent af te breken!

Wat vond jij van Best Kept Secret 2022?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Best Kept Secret 2022! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Locatie
Eten & Drinken
Duurzaamheid
Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2022

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 10-12 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.