Advertisement

Armin van Buuren komt met eigen film ‘THIS IS ME’

Tof nieuws voor fans van Armin van Buuren, want hij komt met een eigen film die zijn verhaal verteld als één van de beste DJ’s ter wereld. ‘THIS IS ME’ is een mix tussen een concertfilm en een documentaire, waarin hoogtepunten uit Armin’s optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome gecombineerd wordt met intieme interviews met de DJ en zijn familie. Op donderdag 30 juni is er een wereldwijde eenmalige streaming gepland via HYMN. Tickets kosten 11 euro en zijn verkrijgbaar via het digitale theater HYMN.

De laatste jaren is Armin een transformatie ondergaan, waarbij hij zich realiseerde hoe belangrijk het is om trouw te blijven aan zichzelf – maar ook om dicht bij zijn vrienden en familie te blijven. Meditatie en mindfulness hebben een belangrijke rol gespeeld in deze reis.

Armin van Buuren: “Deze film laat de transformatie zien die ik de afgelopen drie jaar heb doorgemaakt, het vinden van een weg terug naar een plek van balans door mezelf toe te staan weer te voelen. Het heet ‘THIS IS ME’ omdat je in mijn hoofd zit en me vergezelt op deze reis. Ik hoop dat je ervan geniet. Deze HYMN is een kunstwerk.”

Deze energieke maar intieme film vertelt zijn verhaal, waarbij het concert wordt verweven met een verkenning van het creatieve proces erachter, de immense druk en strijd van het DJ zijn, en de zelfontdekkingsreis van Armin om weer in contact te komen met zichzelf en anderen.

Fans kunnen de film op 30 juni bekijken als onderdeel van een wereldwijd live streaming evenement op HYMN, met verschillende timings voor verschillende tijdzones. Tickets kosten 11 euro en elk kaartje is inclusief een gratis plus één (tickethouders kunnen ook een vriend uitnodigen om de stream te bekijken).

“THIS IS ME” is geregisseerd door Sander Reneman, Nicolas Caeyers en James Barnes – ervaren show- en filmregisseurs die hebben gewerkt met sterren als Dua Lipa, David Guetta en Ellie Goulding. De film is geproduceerd met behulp van 4k en HDR-apparatuur, wat zorgt voor een hoge kwaliteit, filmische ervaring voor kijkers, waar ze ook zijn.