Concert The Rolling Stones wordt op 7 juli ingehaald

Mick Jagger
Photo credit: Femke Valks / Festileaks

Er is een nieuwe datum gevonden voor het concert van The Rolling Stones. Op 7 juli, een kleine maand na de originele speeldatum, kunnen we The Stones in de ArenA verwachten.

Stel je bent onderweg, staat uren in de rij of je bent zelf al binnen. En dan hoor je opeens dat het concert niet doorgaat. Een nachtmerrie voor menig concertganger, die voor vele Rolling Stones fans afgelopen maandag realiteit werd. Het nieuws dat Mick Jagger besmet was geraakt door Covid-19 en daarom niet kon optreden, zorgde voor grote teleurstelling onder de fans die maandag aanwezig zouden zijn bij het concert.

Dat is eerst natuurlijk gigantisch balen, maar dan komt de vraag: ‘Wanneer komen ze terug?’ Inmiddels is het al 8 jaar geleden dat de Britse rockband voor het laatst in Nederland te zien was. Het is dan ook niet heel vreemd dat je geen zin hebt om nóg een jaar langer te wachten. Gelukkig hoeft dat niet. Want op donderdag 7 juli, welgeteld vierentwintig dagen later dan de originele planning, gaat het echt gebeuren. Dan vindt het concert van The Rolling Stones plaats.

Tickethouders krijgen vandaag van Ticketmaster een email met aanvullende informatie over het concert.

Beperkt extra kaarten beschikbaar

Bij de bekendmaking van de nieuwe datum, liet Ticketmaster ook direct weten dat er een gelimiteerd aantal extra kaarten beschikbaar zijn gekomen. Wie er graag bij wil zijn, zal dus snel moeten handelen. Ook is het slim om TicketSwap goed in de gaten te houden. Met deze nieuwe datum is er altijd een kans dat er mensen hun ticket verkopen omdat ze niet meer kunnen. Zeker aangezien het concert aan het begin van de zomervakantie plaats zal vinden. Dus wie weet kan je toch bij het concert van The Rolling Stones aanwezig zijn ondanks dat je in eerste instantie achter het net viste.