Nothing But Thieves en nog 29 nieuwe namen voor Pukkelpop 2022

Nothing But Thieves - Dauwpop 2019
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Yes, nieuwe namen voor Pukkelpop 2022! Vandaag maakte de organisatie de komst van o.a. Nothing but Thieves, De Staat en While She Sleeps bekend. In maart zei het festival de complete line-up al te delen, maar daar komen nu dus toch nog 30 kersverse acts bij. Wat is jouw favoriete nieuwe toevoeging voor Pukkelpop?

30 nieuwe namen voor Pukkelpop 2022

Het festival zet deels in op Nederlandse acts en artiesten van eigen bodem. Zo kun je onder andere genieten van The Sore Losers, Willy Organ, Mooneye, HEISA en lalma uit België. We zetten alle acts even voor je op een rijtje:

Tijdens het openingsfeest op donderdag

 • Hindu Radio djs
 • The Sore Losers
 • Willy Organ XL
 • Lander & Adriaan

Pukkelpop vrijdag

 • Nothing But Thieves
 • King Hannah
 • While She Sleeps
 • Fleddy Melculy
 • Klaps
 • Pitou
 • S10
 • OGENN
 • Anfisa Letyago
 • DJ St. Paul

Pukkelpop zaterdag

 • Kills Birds
 • Al-Qasar
 • De Staat
 • killthelogo
 • Mooneye
 • séa
 • Eppo Janssen & Friends.

Pukkelpop zondag

 • ECHT!
 • HEISA
 • lalma (blackmetal van Joan Roan van Arsenal)
 • Naethan
 • Slow Crush
 • Biesmans (live)
 • dj Axel Haube
 • Milo Meskens
 • Stijn Vandevoorde & Thibault Christiaensen van StuBru

Bekijk hier de aankondiging van Pukkelpop

Wil jij vast onderzoek doen naar alle bands op de line-up voordat het festival begint? Je hebt nog twee maanden de tijd om onze hele Pukkelpop 2022 afspeellijst te beluisteren. Van Tame Impala tot Coely en van Caribou tot Giant Rooks. Cheers!

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2023

Locatie
België
Hasselt-Kiewit, België
Datum 17-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Dianne de Kievit

Sinds mijn eerste keer Pinkpop (2011) verslaafd aan festivals en concerten. Fan van heel veel Belgische bands zoals Balthazar, maar ook van Anderson .Paak, Foals, Goldband, QOTSA en alles wat daar tussenin zweeft. Veel liefde voor Down The Rabbit Hole, Lowlands, Sziget en als het mag de wereld rondreizen.

Meer van Dianne