Pinkpop
Tickets
17-19 juni 2022
Nederland
Landgraaf, Nederland

Pinkpop 2022 belooft nieuwe waterpunten

Photo credit: Thijs Jacobs / Festileaks

Wat was het heet vandaag op het Megaland in Landgraaf! De temperaturen stegen boven de 30 graden en dus werd er een hitteplan ingeschakeld. Dat bleek niet voldoende, dus kondigt het festival extra maatregelen aan.

Waterleidingmaatschappij Limburg (WML) – die over het drinkwater op het Limburgse festival gaat – heeft besloten vier extra waterpunten toe te voegen. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt na een stormvloed aan klachten van bezoekers. De drie huidige waterpunten veroorzaken lange rijen en ook het water bij de verschillende sanitaire voorzieningen wordt letterijk uitgeput. En dat terwijl uitdrogen op de loer ligt.

Wanneer bezoekers die nieuwe waterpunten mogen verwachten, is weliswaar nog onduidelijk. “Dat kan vrijdag zijn, of zaterdagochtend”, aldus een woordvoerster van WML. Festivaldirecteur Nick Murray wijst erop dat er ook water – weliswaar tegen betaling – verkrijgbaar is aan de bar. “Het is hun eigen keus om in de rij te gaan staan voor water van WML”, zei hij. “Wij doen er alles aan om goede service te verlenen.”

Wat vond jij van Pinkpop 2022?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Pinkpop 2022! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Locatie
Eten & Drinken
Duurzaamheid
Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.