Kom helemaal in de sfeer voor Awakenings Summer Festival met deze mix!

Foto: Mark Richter

Dit weekend is het eindelijk tijd voor Awakenings Summer Festival. Met deze mix kom je helemaal in de sfeer!

De mix opent met twee relatief nieuwe tracks: ‘Fandango’ van de Deen Kölsch, die vrijdag naar Awakenings komt, en ‘Poodle Power’ van de Amerikaanse Avalon Emerson, dat na een halve minuut al invalt. Emerson speelt op zaterdag, net als de Nederlander Speedy J, die vanaf 3:15 met het meer dan twintig jaar oude ‘Balk Acid’ voor een nogal tegendraads intermezzo zorgt.

Nadien gaan we nog verder terug in de tijd, met ‘An Accident in Paradise’ van de Duitser Sven Väth uit 1992. Zodra een mannenstem de titel begint te fluisteren, schemert ‘Truesoul’ van de Zweed Adam Beyer langzaam de mix binnen. Beide heren spelen ook op zaterdag op Awakenings.

In het tweede deel van de mix hoor je allemaal artiesten die op zondag spelen. Beginnen doen we met de stevige technotrack ‘Returning to the Purity of Current’ van de Brit Surgeon, die rond 11:00 overloopt in ‘Outsiders’ van Jeff Mills uit Detroit. De voortjakkerende ritmes worden een minuut later tot een veel vettere beat gekneed door ‘Down’ van de immer originele Duitse Ellen Allien.

Zij ruimt vervolgens baan voor de flinke dreun van ‘F.U.’, een oude track die de Canadees Richie Hawtin uitbracht onder zijn F.U.S.E.-alias in 1993. Terwijl Richie in de achtergrond nog verderbliept, brengt ‘Home’ van Detroit-legende Robert Hood rust. Afsluiten doen we met het klaterende ‘Y.G.H.’ van de Chileen Ricardo Villalobos. Die speelt niet zo vaak in Nederland, mis zijn set dus niet!

Nog niet uitgedanst? Meer festivalmixen vind je hier!

Awakenings Summer Festival Logo

Awakenings Summer Festival 2022

Locatie
Nederland
Spaarnwoude, Nederland
Datum 29-31 juli 2022
Line-up
999999999
Adiel
Amelie Lens
Tickets Niet meer beschikbaar.