De twee gezichten van de Zwarte Cross | De Festivalpodcast

Photo credit: Festileaks

Judith en Jos zijn weer herenigd, en wel op de Zwarte Cross. De twee bespreken het festival uitgebreid na, en komen ook nog even kort terug op hun individuele uitstapjes naar Balaton Sound en Wildeburg. De nieuwe Festivalpodcast staat voor je klaar!

Judith is in haar sas, van Zwarte Cross is misschien wel haar favorietste festival van allemaal. Ze gaat er dan ook al ruim 10 jaar naartoe en is blij dat Jos tegenwoordig ook zijn Randstedelijke bubbel uitkomt voor het Achterhoekse festival.

Met ook in deze episode:

  • Waarom EDM-paradise Balaton Sound de moeite is
  • Jos was een weekendje buitenspelen in het bamboebos van Wildeburg
  • Tienen en onvoldoendes in het Festivalrapport van de Zwarte Cross
  • Waar waren de muzikale must-sees op de Zwarte Cross?
  • Waarom Zwarte Cross zo’n paradijs voor kinderen is
  • Alles over (de campagne tegen) ongewenst gedrag op de Zwarte Cross

De Festivalpodcast is te beluisteren via SpotifyApple Podcasts of iedere andere podcatcher.

Wil je aankondigingen, shows en algehele gezelligheid uit het verleden herbeleven? Dat kan! Via deze link kan je oude afleveringen terugluisteren.

Zin in meer?

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Sinds begin 2019 wordt de podcast uitgebracht. In de wintermaanden praten presentatoren Julia (KINK) en Jos (Festileaks) met name over nieuws en geruchten, terwijl je in de zomer luistert naar audioverslag vanaf de festivalweides. Regelmatig komen experts aan het woord om onderwerpen uit te diepen, of vertellen fans over waarom zij nou juist die ene band of dat ene festival zo gaaf vinden. Meepraten kan altijd: er is een speciale Whatsapp-groep voor fans en het Festileaks Festival Forum staat tot je beschikking.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2023

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 20-23 juli 2023
Tickets Kopen