Hoe ga jij om met hard geluid? Doe mee aan dit onderzoek en maak kans op JBL headphones!

Foto: Kaik Photography (Wildeburg 2022)

Genieten van muziek, lang en vaak, dat willen we allemaal. Daarom is het belangrijk ook goed te zorgen voor je gehoor. Gehoorschade is helaas een veelvoorkomend probleem, ook zeker bij jongeren. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 13% van de jongeren al beginnende behoorschade heeft. Gehoorschade is bijna altijd blijvend, je hebt hier dus je hele verdere leven last van.   

Enquête

Ben jij in de leeftijd 12 t/m 25 jaar? En wil je graag op een eenvoudige manier meehelpen om gehoorschade bij jongeren te voorkomen? Dan vragen we je om deze enquête in te vullen.

Let jij op het volume als je muziek luistert, en draag jij oordoppen op een festival of op je werk? En waarom wel of niet? We horen het heel graag.  

Prijzen

Voor je deelname ontvang je 50% korting op een setje Party Plug oordoppen (plus gratis verzending) met muziekfilter. Daarnaast maak je kans op één van de vijftien JBL Bluetooth koptelefoons die worden verloot, t.w.v. € 125,- per stuk. 

Waarom deze enquête?

De enquête is onderdeel van een groter onderzoek opgezet door de Open Universiteit en VeiligheidNL. De resultaten van de enquête worden gebruikt bij de ontwikkeling van een programma om gehoorbeschermend gedrag, zoals het dragen van oordoppen bij hard geluid, bij jongeren (12 t/m 25 jaar) te bevorderen. Deelname aan deze enquête is anoniem.

Meer info?

Ga naar www.earact.nl of stuur een bericht via info@earact.nl.