Limp Bizkit stelt tour uit, optreden Pukkelpop 2022 geannuleerd

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Geen Limp Bizkit op Pukkelpop en Wacken Open Air dit jaar. De band annuleert de volledige Europese en Britse tour. Op doktersadvies zijn Fred Durst en co. genoodzaakt om de tournee naar een later moment uit te stellen.

Voor wie Limp Bizkit graag op Pukkelpop aan het werk zag, is er slecht nieuws. Via social media laten de heren weten dat ze komende zomer niet op het podium zullen staan. Wegens gezondheidsproblemen van zanger Fred Durst is de stekker uit de komende tour getrokken. Hij moet het even rustig aan doen.

“For personal health concerns and based on medical advice given by my personal physician to take an immediate break from touring.”

Fred Durst

Om in topconditie op het podium te staan, onderging de zanger een paar testen tijdens een routinecontrole. Daaruit kreeg hij het advies om de tournee te annuleren. Wat er precies met hem aan de hand is, licht hij verder niet toe. Wel dringt de Amerikaanse band fans aan om op stand-by te blijven voor meer nieuws. Hopelijk voor hen worden er snel vervangende data aangekondigd om naar uit te kunnen kijken.

Vanuit Pukkelpop is er voorlopig geen nieuws gedeeld over een mogelijke vervanging. De band was één van de headliners op zaterdag 20 augustus.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2022

Locatie
België
Hasselt-Kiewit, België
Datum 18-21 augustus 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.