Sziget 2022 presenteert het blokkenschema

Foto: Rockstar Photographers/Sziget 2016

Sziget 2022 begint over een maand met festivalster Dua Lipa als afsluiter op het hoofdpodium. Wil je weten waar en wanneer de andere acts op het festival in Hongarije spelen? Pak je agenda en markeerstift voor de week van 10 augustus er maar bij.

Ronnie Flex en Kensington staan daags na elkaar op, uiteraard, het hoofdpodium van Sziget op zaterdag en zondag 13 en 14 augustus. De Belgische superster Stromae doet dat op 12 augustus net voor de show van Justin Bieber, als deze laatste is hersteld van het zeldzame syndroom van Ramsay Hunt. De tijden wanneer deze festivalacts der lage landen op het hoofdpodium staan, zijn dus nu bekend gemaakt door de organisatie.

Defqon feestje in de Ticketswap Party Arena

Een rustig begin zit er niet in voor de liefhebbers van Nederlands dance geweld. Op woensdag 10 augustus wordt de Ticketswap Party Arena gelijk afgebroken door Sub Zero Project, Frequencerz en Ran-D. Dit is niet gek, want Q-dance, de Nederlandse organisator van onder andere Defqon.1, programmeert die dag de Ticketswap Party Arena stage. Later in de week mag Joris Voorn opdraven met zijn onuitputtelijke beats in de Samsung Colosseum.

Genoeg over de line-up vanuit onze kant. Check het blokkenschema van Sziget 2022 per dag via de button hieronder:

Sziget Logo

Sziget 2022

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2022
Line-up
Ben Klock
RÜFÜS DU SOL
Sam Fender
Tickets Niet meer beschikbaar.