Datum van Lowlands 2023 bekend

Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Een paar uur geleden liepen de laatste festivalgangers de ArmadiLLow pas uit, maar we kijken alweer naar volgend jaar. Lowlands 2023 vindt plaats op 18, 19 en 20 augustus 2023. Blok deze data maar weer snel vrij in je agenda, want wie wil er na dit fantastische weekend niet terug naar Biddinghuizen?

De organisatie van het festival liet vanochtend via het nieuwe Facebook Event weten volgend jaar weer voor hetzelfde weekend in augustus te kiezen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Of nou ja, eerst even wat slaap inhalen maar! 😉

Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Wil je eerst terugblikken op 2022?

Festileaks deed uitgebreid verslag van Lowlands 2022. Met voorbeschouwingen, tips, reviews en hoogtepunten nemen we je mee in de wondere wereld van het festival. We maken snel de Top 25 acts volgens het publiek bekend en je kunt deze week een speciale episode van De Festivalpodcast op Lowlands beluisteren! Maar stemmen op het festivalrapport is nu mogelijk, laat jouw mening achter!

Wat vind jij van Lowlands 2024?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Lowlands 2024! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving plus naar een totaalscore.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards, de publieksprijzen voor festivals.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Festivalterrein
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore
Lowlands Logo

Lowlands 2002

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 23-25 augustus 2002
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Dianne de Kievit

Sinds mijn eerste keer Pinkpop (2011) verslaafd aan festivals en concerten. Fan van heel veel Belgische bands zoals Balthazar, maar ook van Anderson .Paak, Foals, Goldband, QOTSA en alles wat daar tussenin zweeft. Veel liefde voor Down The Rabbit Hole, Lowlands, Sziget en als het mag de wereld rondreizen.

Meer van Dianne