Datum van Lowlands 2023 bekend

Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Een paar uur geleden liepen de laatste festivalgangers de ArmadiLLow pas uit, maar we kijken alweer naar volgend jaar. Lowlands 2023 vindt plaats op 18, 19 en 20 augustus 2023. Blok deze data maar weer snel vrij in je agenda, want wie wil er na dit fantastische weekend niet terug naar Biddinghuizen?

De organisatie van het festival liet vanochtend via het nieuwe Facebook Event weten volgend jaar weer voor hetzelfde weekend in augustus te kiezen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Of nou ja, eerst even wat slaap inhalen maar! 😉

Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Wil je eerst terugblikken op 2022?

Festileaks deed uitgebreid verslag van Lowlands 2022. Met voorbeschouwingen, tips, reviews en hoogtepunten nemen we je mee in de wondere wereld van het festival. We maken snel de Top 25 acts volgens het publiek bekend en je kunt deze week een speciale episode van De Festivalpodcast op Lowlands beluisteren! Maar stemmen op het festivalrapport is nu mogelijk, laat jouw mening achter!

Wat vond jij van Lowlands 2022?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Lowlands 2022! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Locatie
Eten & Drinken
Duurzaamheid
Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen