Kijk terug: Joris Voorn op Awakenings 2022

Joris Voorn is een van de grootste techno-dj’s van ons land. Hij draait op Ibiza, Tomorrowland, maar natuurlijk ook op het Nederlandse Awakenings. De dj liet Hilvarenbeek schudden op zijn grondvesten met zijn underground-techno. Misschien doet hij wel een gooi naar de titel van ‘Festivalact van 2022’. Staat Joris op jouw lijstje?

Festileaks is weer op zoek naar de beste festivalacts van het jaar.
Het publiek bepaalt de top 100!
Breng je stem uit en selecteer jouw top 10 festivalacts van 2023!

Kijk terug: Joris Voorn op Awakenings 2022

Beuken geblazen

Joris Voorn staat vooral bekend om zijn melodische en sferische techno. Echter had hij op deze avond besloten om het over een andere boeg te gooien. De BPM lagen veel hoger dan bij de meeste sets van de dj. Het was dus beuken geblazen. Het aanwezige publiek smulde er zichtbaar van. De muziek, samen met de gigantische stageproducties van Awakenings, maakten deze set tot een van de hoogtepunten van het festival.

Remixes

Het laaste album van Joris Voorn dateert alweer van 2019. Maar dat betekent niet dat hij stil heeft gezeten. Dit jaar bracht hij nog twee remixes uit. Onder meer deze nieuwe versie van The Box van Orbital. Daarnaast remixte hij ook nog Safe van Monkey Safari. Beide tracks zijn een lust voor het oor.

Heeft Joris Voorn zich met deze set en nieuwe tracks jou kunnen overtuigen? Breng dan je stem op hem uit voor de Festivalacts Top 100!

Awakenings Summer Festival Logo

Awakenings Summer Festival 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Line-up
Nicky Elisabeth
Tickets Kopen