Must-visit voor festivalfans: ONSTAGE, de nieuwe immersive experience in Breda

Welkom in Breda, “de internationale dj hoofdstad van de wereld!” Na DJ Tiësto en Hardwell is er daar sinds kort weer een frisse verrassing geboren. Maak kennis met de nieuwe hotspot in Breda: ONSTAGE. Een uniek uitje, waarin je in de huid kruipt van je favoriete DJ. Inspiratie nodig voor een feest of samen een dagje uit? Lees snel verder.

Het festivalseizoen is helaas weer voorbij. Zo niet in Breda, de parel van het zuiden: harde geluiden, flitsende lichten en zelfs lasershows (!) staan hier van woensdag tot zondag nog op het menu. De nieuwe ONSTAGE DJ Experience staat volledig in het teken van het festivalthema. Jij bent er de superster, verzint je eigen DJ-naam en gaat als collectief je eigen dance nummer maken. In ongeveer 1 uur loop je door 7 interactieve ruimtes en ervaar je hoe het is om wereldberoemd te zijn. Als afsluiting geef jij samen met jouw groep een spetterend optreden op de mainstage voor een groots, virtueel publiek. Lachen, gieren, brullen verzekerd!

Uiteraard kun je er ook gezellig een drankje doen van tevoren. Of natuurlijk na afloop onder het genot van jullie te gekke foto’s. Voor de liefhebbers is er zelfs een heuse cocktail workshop die je bij kunt boeken. Draaien met je favoriete drankje in de hand, wie wil dat nou niet? Dus hoppa, hijs je in je mooiste outfit en gaan! De reviews liegen er in ieder geval niet om. Dit wordt de komende winter het Mekka van de festivalliefhebber. En extra fijn nieuws voor studenten, je bent namelijk ook verzekerd van studentenkorting. Dat is nog eens een goede binnenkomer.