Tomorrowland Winter 2023 presenteert eerste namen met onder meer Amelie Lens

Amelie Lens

Het eerste namen paketje voor Tomorrowland Winter 2023 is zojuist gevallen. Onder andere Amelie Lens en Amber Broos mogen zich klaar maken komende editie.

Warm jullie dansbeentjes alvast maar op want er kan weer gedanst worden in Alpe D’huez. Zo maakt de organisatie het eerste deel van het affiche bekend. In het totaal zijn er twaalf kersverse acts voor op het affiche van Tomorrowland Winter 2023 gekomen.

De kaartenverkoop voor de 7-day packages is op zaterdag 24 september om 11:00 in de verkoop gegaan. Andere soorten tickets kun pas op zaterdag 1 oktober vanaf 11:00 kopen. Meer informatie vind je terug op de officiële website.

Naast de twee bovenstaande namen kun je ook onder meer Netsky, Joris Voorn en Martin Garrix verwachten op de podia. Bekijk hieronder de eerste worp namen:

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'TOMORROWLAND WINTER LINE-UP PHASE 1 IN ALPHABETICAL ORDER AFROJACK AMBER BROOS AMELIE LENS ANNA DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE JORIS VOORN .KÖLSCH LOST FREQUENCIES MANDY MARTIN GARRIX NETSKY OFENBACH 18 25 MARCH 2023 ALPE D'HUEZ, FRANCE TOMORROWLAND.COM'