We blikken terug op de festivalzomer van 2022 | De Festivalpodcast S04E18

Gorillaz - Lowlands 2018 - Alpha
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De zomer zit er weer op. Daarom blikken Jos en Judith in deze podcast-apotheose terug op het afgelopen festivalseizoen. Wat waren de trends, wat nemen we mee naar volgend jaar en wat moeten we absoluut in 2022 houden?

Deze herfst gaat de podcast even met een break, maar voor je het weet zijn we weer terug met geruchten, achtergrondverhalen en de tofste nieuwe muziek!

In deze aflevering gaat het o.a. over:

  • Een analyse van hoe de festivalmarkt zich ontwikkelt
  • De ultime app voor als je je vrienden kwijt bent
  • Meteoroloog Alfred Snoek over het veranderende festival weer
  • De meest gehypte festivalact van 2022

Wil je aankondigingen, shows en algehele gezelligheid uit het verleden herbeleven? Dat kan! Via deze link kan je oude afleveringen terugluisteren.

Zin in meer?

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Sinds begin 2019 wordt de podcast uitgebracht. In de wintermaanden praten presentatoren Julia (KINK) en Jos (Festileaks) met name over nieuws en geruchten, terwijl je in de zomer luistert naar audioverslag vanaf de festivalweides. Regelmatig komen experts aan het woord om onderwerpen uit te diepen, of vertellen fans over waarom zij nou juist die ene band of dat ene festival zo gaaf vinden. Meepraten kan altijd: er is een speciale Whatsapp-groep voor fans en het Festileaks Festival Forum staat tot je beschikking.

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.