Lizzo in februari 2023 naar Ziggo Dome

Photo: Luke Gilford

About damn time dat we Lizzo weer eens mogen verwelkomen in Nederland. Met de bevestiging van het optreden van Lizzo volgt er een nieuwe naam op de agenda van de Ziggo Dome. De Amerikaanse speelt op 23 februari in Amsterdam met haar The Special Tour.

Het is het eerste optreden van de zangeres in een zaal van deze grootte in ons land. In 2019 stond Lizzo, geboren als Melissa Jefferson, nog in AFAS Live en de Tolhuistuin. In de tussentijd bracht ze dit jaar haar album Special uit. De populariteit van het nieuwe album zorgt ervoor dat we Lizzo nu in de Ziggo Dome terugzien.

Eindelijk weer eens losgaan op hits als ‘Juice’, ‘Good as Hell’ of ‘Truth Hurts’? Zet dan aanstaande vrijdag even een wekker! De kaartverkoop gaat namelijk op vrijdag 7 oktober van start om 10:00 uur. Voor normale staanplaatsen betaal je iets meer dan €66,-. Meer informatie over de kaartverkoop is te vinden op de website van Ziggo Dome.

Naast de show in Amsterdam doet Lizzo ook onze zuiderburen aan. Het optreden in België staat voor 24 februari op de kalender met het Sportpaleis in Antwerpen als decor.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam