Dour 2023 presenteert Phoenix en nieuwe stage

Phoenix

De eerste namen voor Dour 2023 zijn bekend. Een grote naam op het affiche is Phoenix. Gaan we deze band ook op Nederlandse festivals zien?

Naast Phoenix zullen ook de Franse rapper lomepal en de Canadese DJ Rezz aanwezig zijn op het Belgische festival. De organisatie heeft nog meer in petto en presenteert tevens een nieuwe stage genaamd ‘Le Garage’. Het podium is toegewijd aan het rockgenre. Wie daar op gaat treden, is voor nu nog een raadsel, maar het belooft weer een uiteenlopend affiche te worden voor Dour 2023.

Een beperkte hoeveelheid kaarten gaat binnenkort tegen een lagere prijs in de verkoop. Als je al klaar bent voor DOUREUUUH!, kun je je aanmelden via de website om op de hoogte te blijven van de kaartverkoop.

Phoenix

Het is alweer enkele jaren geleden sinds de Franse rockband Phoenix op Dour stond. De eerste en laatste keer was in 2014. Volgend jaar komen de Fransozen terug met een nieuw album op zak. Een Nederlands of Belgisch festivaloptreden zat er dit jaar voor de band niet in. Hoewel ze deze week wel vier optredens aandeden in Amsterdamse en Brusselse zalen, zou een bezoekje aan het festivallandschap ook niet misstaan. Aangezien Dour midden juli 2023 plaatsvindt, past een optreden op Down The Rabbit Hole wellicht in het tourschema.

Meepraten over Phoenix, Dour of Down The Rabbit Hole? Bekijk dan snel ons forum, deel je enthousiasme en speculeer erop los!

Dour Festival Logo

Dour Festival 2023

Locatie
België
Dour, België
Datum 12-16 juli 2023
Line-up
Janelle Monae
CKay
Aphex Twin
Tickets Niet meer beschikbaar.