Festileaks tipt: Dagdromen bij La Rêve Winterfestival

© Jaap Beyleveld

Het populaire Amsterdamse La Rêve komt op 26 november naar Utrecht voor een indoor dagfestival. Onder andere Dimitri, Dominik Eulberg en Miss Melera staan op het programma. Naast een veelzijdig programma verdeeld over meerdere zalen, is er een ruim aanbod aan foodtrucks en randprogrammering te vinden. Het festival is de grande finale van de iconische evenementenlocatie Central Studios. Kaarten zijn nog te koop op de website van La Rêve.

© Jaap Beyleveld

La Rêve

Als ambassadeurs van dromerige melodische houseklanken maakte de organisatie achter La Rêve snel furore in het Amsterdamse uitgaanscircuit. Na tientallen succesvolle evenementen in de hoofdstad, maakt de organisatie voor het eerst de overstap naar Utrecht. Voor deze bijzondere aangelegenheid, die hun 9-jarig bestaan inluidt, wordt veel uit de kast getrokken.

La Rêve Winterfestival vindt overdag plaats en kent een rijk programma aan muziek, eten, visuele verrassingen en randprogrammavertier. Bezoekers hoeven zich tijdens het 12-uur durende evenement niet te vervelen. De organisatie debuteert in de Domstad met haar meest veelzijdige line-up tot nu toe. Voor Amsterdammers is er een pendeldienst vanaf Amsterdam Sloterdijk.

Melodische house- en techno

Van een liveset van elektronisch violist Seth Schwarz, tot een dj-set van snel opkomende sensatie Coloray, het festival heeft veel in petto. Lokale helden Some Chemistry en Rose Ringed worden afgewisseld met internationale helden als Dominik Eulberg en Guy J. Bekijk de volledige line-up hier.

© Jaap Beyleveld

Allerlaatste evenement in Central Studios

Het Utrechtse Central Studios is een iconische plek waar menig festivalganger fijne herinneringen aan heeft. Het begon ooit als televisiestudio. Begin jaren negentig werd hier o.a. de populaire televisieserie Goudkust opgenomen. In 1992 verhuisde Goudkust naar Hilversum en is de ruimte in gebruik voor evenementen. De locatie heeft een indrukweekend CV: The Prodigy, Afrojack, Joris Voorn, Hardwell, Bicep en nog veel meer nationale en internationale topartiesten hebben er opgetreden. La Rêve Winterfestival is het allerlaatste evenement dat er plaatsvindt, voordat Central Studios definitief sluit. Een waardige afsluiter en een kans voor iedereen die er herinneringen heeft gemaakt, om nog één keer het dak eraf te feesten.