Kanshebbers Rock Werchter en DTRH: Roskilde 2023 kondigt eerste namen aan

Photo: Pierre-Ange Carlotti

16 keer nieuw voor Roskilde 2023. Het festival in Denemarken kondigt onder meer de komst van Christine and the Queens en Denzel Curry aan. Deze artiesten zijn daarmee gelijk kanshebbers voor Rock Werchter en Down the Rabbit Hole.

Roskilde 2023 maakt de eerste namen bekend voor het nieuwe jaar. Naast bovengenoemde artiesten voegen Burna Boy, Rina Sawayama en de Deense Kesi zich bij de bovenkant van het affiche. Roskilde vindt plaats van 24 juni tot 1 juli, wat betekent dat het tegelijkertijd valt met Rock Werchter 2023 en Down the Rabbit Hole 2023. Hierdoor is er een grote kans dat (sommige van) deze artiesten ook de oversteek naar de Benelux maken.

Alle bevestigingen vind je hieronder:

Roskilde Festival Logo

Roskilde Festival 2023

Locatie
Denemarken
Roskilde, Denemarken
Datum 24 juni - 1 juli 2023
Line-up
Kendrick Lamar
Lil Nas X
Rosalía
Tickets Niet meer beschikbaar.