Winnen: Tickets voor Parov Stelar 13 december in TivoliVredenburg!

Is dinsdag 13 december nog leeg in je agenda? Goed nieuws! Wij mogen namelijk 2 x 2 tickets weggeven voor Parov Stelar in TivoliVredenburg in Utrecht! Hieronder lees je wat je moet doen om kans te maken.

Het duurt nog even voor we de festivalweides weer mogen betreden, maar de tijd is stukken aangenamer door te brengen met mooie concerten. Zo ook deze show van Parov Stelar. Het concert voor 14 december is al uitverkocht, maar voor de show van de 13e zijn 2 x 2 tickets te winnen.

Parov Stelar

Parov Stelar is een Oostenrijkse dj en producer. Zijn dansbare electroswing bracht hem als langs vele festivals. Deze winter mogen we hem verwelkomen in Utrecht. Met maar liefst drie nieuwe platen, uitgebracht in 2019 en 2020, heeft hij genoeg nieuw materiaal op zak voor een knallende avond. Ook brengt hij live een hele band mee!

Zo win je de tickets:

Wil je kans maken op die tickets? Dan moet je dit doen:

  1. Volg Festileaks op Instagram
  2. Like de winactie-post en tag de vriend(in) met wie je naar Parov Stelar wil
  3. Hou de story in de gaten voor de specifieke prijsvraag en stuur je antwoord in

De actie loopt tot en met donderdag 17 november. Op vrijdag 18 november maken we de winnaars bekend.