Within Temptation en Sum 41 naar Nova Rock 2023: verse kanshebbers Pinkpop en Graspop

Photo: Femke Valks / Festileaks

Nova Rock 2023 voegt 18 nieuwe namen toe aan de line-up, waaronder Within Temptation en Sum 41. Deze nieuwe acts voor het Oostenrijkse festival zijn ook meteen goede kanshebbers voor festivals als Pinkpop en Graspop.

Nova Rock is het grootste festival van Oostenrijk. De 17e editie vindt plaats van 7 tot en met 10 juni en telt tot nu vijf headliners: Slipknot, The Prodigy, Tenacious D, Bilderbuch en Die Ärzte. In fase drie worden wederom 18 nieuwe namen toegevoegd:

De organisatie laat weten dat de kaartverkoop hard gaat. Reis jij komende zomer naar Oostenrijk voor Nova Rock 2023? Koop dan snel je ticket via de officiële website.

Nova Rock Festival | 09.-12. Juni 2022

Wie zien we terug op Pinkpop 2023 of Graspop 2023?

Nova Rock 2023 vindt plaats in het weekend voor Pinkpop en Graspop. Daarmee zijn de nieuwe bevestigingen ook meteen kanshebbers voor deze festivals. Electric Callboy staat bijvoorbeeld al op Pinkpop, net als eerdere aankondigingen als Disturbed en The Hu. Graspop heeft nog veel meer bands gemeen, waaronder Skindred en Three Days Grace.

Nova Rock Logo

Nova Rock 2024

Locatie
Oostenrijk
Nickelsdorf, Oostenrijk
Datum 13-16 juni 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva