Sam Smith week na Rock Werchter 2023 op Portugees festival

Sam Smith

Sam Smith gaat in 2023 weer op tour. Onlangs is aangekondigd dat hen een optreden op het Portugese NOS Aline gaat verzorgen. Dit festival vindt een week na Rock Werchter plaats. Staat ons een show van Sam Smith op Rock Werchter te wachten?

Na zo’n vijf jaar afwezigheid keert Sam Smith in 2023 eindelijk weer terug naar de festivalweides. Naast de onthulling voor NOS Alive, is de Britse artiest ook bevestigd voor het Poolse Orange Warsaw Festival. Het Portugese festival wordt één week na Rock Werchter gehouden. Het is een realistische mogelijkheid dat Smith ook naar België af zal reizen voor een spetterende show. Niet alleen is er ruimte genoeg in de tour van Smith, ook is er nog meer dan genoeg ruimte op het affiche van Rock Werchter!

GLORIA the tour

Sam Smith begint in 2023 aan een nieuwe tour naar aanleiding van het nieuwe album: Gloria. Deze tour brengt hen naar verschillende concertzalen, waaronder ook de Ziggo Dome en het Sportpaleis. Zowel het album als de tour zijn opvolgers van het in 2018 verschenen album en gekoppelde tour: The Thrill of It All. Tot nu toe zijn er voornamelijk Europese concertoptredens aangekondigd voor 2023. De laatste hiervan wordt gehouden eind mei in Manchester. Dat er nog een aantal festivaloptredens aan zitten te komen, lijkt inmiddels wel een zekerheid. Welke festivals dit zijn, en of Sam Smith ook naar Rock Werchter zal komen, is nog even afwachten.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.