Awakenings Summer Festival 2023 maakt line-up bekend

Photo credit: SPARK

Maar liefst 110 namen zullen in juli schitteren achter de draaitafels in Hilvarenbeek. De line-up van Awakenings Summer Festival 2023 wordt gesierd door grote namen als Reinier Zonneveld, Amelie Lens en Adam Beyer.

Stampen op de beats van I Hate Models, wegdromen bij Tale of Us en met de voetjes van de vloer bij Honey Dijon. De artiesten op de line-up van Awakenings Summer Festival 2023 maken het allemaal mogelijk. Technofans hoeven niet te kiezen, want met 110 bevestigde namen worden alle subvarianten van het genre gerepresenteerd. Ook grootse acts als Dax J, Ben Böhmer en Chris Stussy reizen af naar Hilvarenbeek. Naast oude bekenden presenteert de organisatie ook veel nieuw, opkomend talent. Als dit geen klapper van een techno weekender wordt, weten wij het ook niet meer.

Bekijk hieronder of jouw favoriete dj tussen de bevestigde namen zit.

Camping

Dat is niet het enige goede nieuws. De camping, bekend van de vorige editie en tevens terrein van Best Kept Secret, wordt uitgebreid. Naast het meenemen van je eigen tent, is het ook mogelijk om een vooraf opgezette overnachtingsplek te boeken. Awakenings Summer Festival 2023 biedt luxe accommodaties aan, waaronder de ‘Grand Camping’ en het ‘Relax Resort’ (met spa!).

Wie nog een dansje wil wagen op het campingterrein, kan ’s nachts genieten van de afterparties. Ook zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd. Zo is het mogelijk om te sporten en te genieten van entertainment in de Night Village. En er kan natuurlijk gezwommen worden in het Hilvarenbeekse meer. Goed om te weten: het campingterrein is verdeeld in twee gebieden: een actief en een rustiger gedeelte. Ideaal voor wie gesteld is op een goede nachtrust.

Kaartverkoop

Voor wie dit allemaal als muziek in de oren klinkt, moet niet te lang wachten met een kaartje kopen. De accommodaties waren binnen een mum van tijd de deur uit. De organisatie heeft vanwege de grote vraag nog enkele opties toegevoegd. Dag- en weekendkaarten gaan vandaag nog in de verkoop, mits je je eerder hebt geregistreerd. De reguliere kaartverkoop start op 1 februari om acht uur ’s avonds. Een dagkaart varieert tussen de 59,40 en 99 euro. Een combiticket scoor je vanaf 199 euro. Voor het lentefestival van Awakenings zijn nog tickets beschikbaar.

Vorig jaar organiseerde Awakenings voor het eerst het Summer Festival. De organisatie pakte groots uit vanwege haar 25e verjaardag. Het daverende succes van de eerste editie wordt van 7 tot 9 juli voortgezet.

Awakenings Summer Festival Logo

Awakenings Summer Festival 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.