Darude (die van Sandstorm ja) treedt op bij Komm schon Alter 2023

Je leest het goed. Darude van de wereldhit ‘Sandstorm’ komt naar het Komm schon Alter Festival 2023 in Amsterdam. De hit uit 1999 staat anno nu nog steeds als een huis.

Leer de tekst uit je hoofd en maak je klaar voor de beste sitdowns ooit. Want de Finse DJ/Producer Darude (ik kan het niet vaak genoeg zeggen, ‘Sandstorm’) komt naar Komm Schon Alter\, Das Festival 2023. Darude was in 2019 te zien bij Eurovision in Concert in AFAS Live, maar voor zover wij weten heeft het Finse fenomeen nooit een volle set op Nederlandse grond gedaan.

Het house- en technofestival Komm schon Alter vindt plaats op 27 mei in de Tuinen van West in Amsterdam. En je kunt er nog naartoe! Check de volledige line-up op de poster hieronder:

Springlevend

‘Sandstorm’ kwam op de valreep van de jaren negentig uit en is vandaag de dag nog springlevend. Het werd gebruikt in vele series en films. Veel sporters (waaronder ons eigen dartsheld Co Stompé) maken hun spectaculaire entree in de arena op dit anthem. Op Tweede Kerstdag ontkwam ook in het Top 2000 Café niemand aan de sitdown toen de hit op nummer 1433 voorbij kwam. En ook gaat nog steeds het hele internet er volop mee aan de haal. Wanneer je zoekt naar Finse feiten kom je er al snel achter dat de Finland het gelukkigste land ter wereld is. En dat begrijpen wij volkomen!