Madonna in december 2023 naar Ziggo Dome

Photo: JD Urban (Creative Commons)

Goed nieuws! Aankomend najaar is Madonna te zien in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ze pakt haar ‘Celebration Tour’ groots aan met 35 optredens. Op 20 januari start de kaartverkoop.

Op 1 december 2023 treedt Madonna op in de Ziggo Dome in Amsterdam. De 64-jarige zangeres viert hiermee haar 40-jarige jubileum als tourend popzangeres. Over de setlist is nog weinig bekend, maar ze zal haar grootste hits best even willen laten klinken. “I am excited to explore as many songs as possible in hopes to give my fans the show they have been waiting for”, vertelt Madonna zelf in een persconferentie.

Het wordt voor Madonna de twaalfde keer dat ze op tournee gaat. Op 15 juli trapt de Celebration Tour af in Vancouver, in oktober strijkt ze neer in Europa. Haar performance in Nederland is de laatste van het lijstje. Ze staat 1 december overigens niet alleen op het podium, maar neemt comedian en activist Bob The Dragqueen mee.

Ticketverkoop

Op 20 januari om 10.00 uur start de kaartverkoop, dus wees op tijd als je niet like a prayer wil ticketswappen! Vanaf €45,- kun je erbij zijn, de prijzen lopen op tot €175,-. Meer informatie? Bekijk de website van MOJO.

Madonna wordt beschreven als het grootste popicoon van de 21e eeuw en is nog steeds een van de succesvolste en rijkste artiesten ter wereld. Sinds 2012 tikte ze een verkooptotaal van 100 miljoen singles aan. Denk aan ‘Material Girl’, ‘Hung Up’, maar ook aan nieuwere hits zoals ‘Frozen’, of TikTok-hit ‘Back That Up To The Beat’. De popster heeft iin haar 40-jarige carrière inmiddels zo’n 300 awards gewonnen en is bijna 700 keer genomineerd.