Onder meer Iggy Pop en Lil Nas X naar Rock Werchter 2023

Goed nieuws! Rock Werchter 2023 vult de lijst met artiesten nog iets verder aan. Onder meer Iggy Pop en Lil Nas X zijn de nieuwkomers op de imposante affiche van het Vlaamse festival. Ook Ben Howard en Liam Gallagher geven een optreden op het festival.

In het totaal maakt Rock Werchter dertig nieuwe namen bekend. Onder meer Iggy Pop en Lil Nas X zitten in het pakketje nieuwkomers. Daarmee krijgt de poster van het vierdaagse evenement steeds meer kleur. Hieronder vind je een overzicht terug van de volledige lijst met kersverse acts.

Donderdag 29 juni:

Vrijdag 30 juni:

Zaterdag 1 juli:

Zondag 2 juli:

Het festival had al een reeks grote namen op de affiche staan. Zo staan onder andere Red Hot Chili Peppers, Stromae en Rosalía op de poster. Daarnaast bevestigde Rock Werchter 2023 de komst van de Franse singer-songwriter Christine and the Queens.

Tickets

Tickets voor Rock Werchter 2023 zijn nog steeds verkrijgbaar, zowel dagtickets als tickets voor het gehele weekend. Via de officiële website kun je je tickets bemachtigen. Wacht er niet te lang mee, want Rock Werchter was vorig jaar volledig uitverkocht!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.