Ronnie Flex, Broederliefde en Poke naar Vunzige Deuntjes Festival 2023

Ronnie Flex, Broederliefde en Poke staan komende zomer op Vunzige Deuntjes Festival 2023. Niet elk afzonderlijk maar als één groep. Dit is een speciaal eenmalig optreden in deze combinatie.

Vunzige Deuntjes Festival bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden. Daarom pakt de organisatie het groots aan komende zomer. Op 8 juni vindt de grootste vunzige familiedag van het jaar plaats in het Amsterdamse Bos. Onder meer Ronnie Flex, Broederliefde en Poke brengen hun eigen maar ook andere grote hits naar Amsterdam.

Zij gaan niet elk apart optreden maar wel samen als één grote fam. “Ronnie Flex, Poke en Broederliefde geven al jaren de beste shows op onze evenementen en ik kijk er enorm naar uit om met deze topartiesten een echt uniek optreden te ontwikkelen,” zegt festivaldirecteur Arend Wortmann.

Vunzige Deuntjes

Sinds 2011 organiseert Vunzige Deuntjes clubavonden in Nederland en België. Na enkele uitverkochte evenementen in Bitterzoet en Paradiso is het allemaal snel gegaan. Zo zijn ze inmiddels uitgegroeid tot één van evenementenorganisaties van ons land. Daarnaast zijn ze ook (mede)eigenaar van verschillende festivals zoals onder meer By the Creek. In 2013 kreeg het zijn eigen Vunzige Deuntjes Festival.