Amsterdam Open Air slaat een nieuwe weg in: “Meer focus op pop”

Amsterdam Open Air maakt de volledige line-up voor 2023 bekend. Opvallend is dat er tussen de namen meer grote popartiesten staan dan normaal; zoals Froukje, Goldband en De Jeugd van Tegenwoordig.

Eind januari werden de eerste namen aangekondigd voor Amsterdam Open Air 2023. Nu is het affiche compleet, met een indrukwekkend totaal van 150 artiesten verdeeld over 12 podia. Het festival slaat dit jaar een nieuwe richting in en dat kan je opmaken uit een aantal verschillende factoren, zoals een nieuwe huisstijl van 3D art op basis van Artificial Intelligence en meer nadruk op Art & Culture.

De belangrijkste verandering zit echter in de namen op de poster. In 2022 stonden onder andere Bizzey, Claptone en Kris Kross Amsterdam nog op het podium. Voor 2023 is ervoor gekozen om de gebruikelijke genres van EDM, hiphop, house en techno te combineren met meer pop. Zo is het programma op de Open Air stage in de middag gericht op popartiesten zoals Claude, Froukje, Goldband, De Jeugd Van Tegenwoordig en SOR. In de avond kan hier juist weer lekker doorgedanst worden op elektronische muziek.

Zie hieronder een compleet overzicht van alle namen op de line-up van Amsterdam Open Air 2023:

Kaartverkoop 2023

Tickets zijn al in de verkoop en alle early birds zijn zelfs al uitverkocht. Gelukkig zijn reguliere kaarten nog wel beschikbaar. Voor een zaterdagticket betaal je €75,75 en voor een zondagticket €73,-. Wil je allebei de dagen gaan? Dan kost dat €119,-. De kaartjes zijn verkrijgbaar via de website van Amsterdam Open Air.

Amsterdam Open Air Logo

Amsterdam Open Air 2023

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 3-4 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.