De Festivalpodcast is terug! Waar gaan we naartoe deze zomer?

BKS 2022 main stage
Photo: Ian Geerts / Festileaks

De Festivalpodcast is terug! Met de Festivalzomer 2023 preview, (on)terechte ophef om Ticketmaster en wie de fuck is Aphex Twin?

  • We zijn terug: snode plannen!
  • Aphex Twin: Een bijzondere headliner
  • Waar gaan we naar toe deze zomer?
  • Weg met de winstmarge!

Verder: berichten uit de community met de Lowlands dagindeling & dance-afsluiters, mayhem op Graspop en de eerste album van het jaar genomineerde. En we sluiten af met tips om de podcastloze weken mee door te komen.

Luister via Spotify

Vind je het leuk? Abonneer je dan! Je checkt de show op Spotify of op Apple Podcasts.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!