Advertisement

Download Germany keert terug op 23 en 24 juni 2023

Photo credit: Matt Eachus
Photo credit: Matt Eachus

Download Germany keert in 2023 terug voor haar tweede editie. Dit jaar duurt het festival twee dagen, namelijk 23 en 24 juni.

Na een succesvolle eerste editie, zal Download Germany in de zomer van 2023 weer plaatsvinden. Afgelopen jaargang telde het festival nog maar één dag, maar dat wordt nu dus uitgebreid. Weer is het racecircuit Hockenheimring het decor voor de grootste heavy metal en rockartiesten. In 2022 schitterden onder andere Metallica, Five Finger Death Punch, Sabaton en Enter Shikari op het podium.

Verder is er nog maar weinig bekend over de editie van 2023. De Instagram post van het festival meldt dat er binnenkort een line-up aankondiging aankomt en dat dan ook de voorverkoop zal starten. Wel kan je je alvast aanmelden voor de nieuwsbrief om niks te missen van Download Germany.