EXIT 2023 bevestigt Wu-Tang Clan en meer

Photo: Jonathan Weiner

Wu-Tang Clan sluit dit jaar het Servische EXIT 2023 af. Naast de bekendmaking van de legendarische hip-hop groep worden er nog eens 27 andere artiesten aan de affiche toegevoegd.

De formatie uit New York bestaat uit een aantal grootheden uit de Amerikaanse hip-hop wereld en liet met hits als ‘C.R.E.A.M.’ een onuitwisbare indruk achter binnen het genre. Tijdens EXIT voegen de Amerikaanse rappers zich naast andere headliners als The Prodigy en Skrillex. Deze acts werden in een eerder stadium bekendgemaakt. Op onderstaande poster zijn alle nieuw bevestigde namen te vinden.

1x1_Gang-lineup-Finall (1)

Gouden jubileum

De show van Wu-Tang Clan op EXIT is onderdeel van The 50th Anniversary of Hip-Hop. De stijl wordt gedurende 2023 groots gevierd wegens het 50-jarig bestaan. Een ander muzikaal hoogtepunt vond al plaats bij de Grammy’s met een spetterend optreden van onder andere LL Cool J. Ook andere kunstvormen die hebben bijgedragen aan de hip-hop cultuur komen aan bod, zodat de stroming als geheel wordt gevierd.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2024

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 11-14 juli 2024
Line-up
Gucci Mane
Black Eyed Peas
Bonobo
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva