Free Your Mind Festival 2023 onthult line-up 20e jubileum

Free Your Mind Festival 2023 deelt haar line-up. Onder andere headliners Paul Kalkbrenner en Reinier Zonneveld komen naar Arnhem om het 20e jubileum van het festival te vieren.

Free Your Mind Festival brengt sinds 2004 de grootste house en techno namen bijeen. Naast headliners Paul Kalkbrenner en Reinier Zonneveld reizen ook andere grote elektronische namen zoals Adam Beyer, Boris Brejcha, Claptone en Joris Voorn af naar Arnhem voor het tweedaagse festival. Het decor is de historische grond aan de stadsblokken in Arnhem, waar de Slag om Arnhem werd uitgevochten.

Zie het onderstaande overzicht voor de complete line-up per dag:

Zaterdag 3 juni

Zondag 4 juni

Kaartverkoop

De kaarten voor Free Your Mind 2023 zijn al in de verkoop gegaan. Voor een weekendticket betaal je in de huidige fase € 85,25. Dagtickets zijn ook beschikbaar, deze zitten momenteel in de tweede fase voor € 53,75. Tickets kan je hier kopen via de website van het festival.

Over de auteur ✍️

Davey de Goeij

Student International Business en sinds oktober 2022 lid van de nieuwsredactie. Vooral liefhebber van het hardere segment, maar ook al 2 keer naar Sziget afgereisd. Verder vaker op Rock am Ring, Jera on Air of Rock Werchter te vinden. Graspop en Nova Rock ook al kunnen afstrepen. Welke volgt?

Meer van Davey