Advertisement

Limp Bizkit, Loyle Carner en meer naar Pukkelpop 2023

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het regent namen bij Pukkelpop 2023. Het Belgische festival bevestigt opnieuw een hele lading acts die in augustus het podium betreden: Limp Bizkit, Loyle Carner en nog veel meer.

Ook Steve Lacy, Bazart en Amelie Lens zitten bij de lading nieuwe namen voor Pukkelpop 2023. De line-up voor het festival, dat plaatsvindt van 17-20 augustus, begint steeds voller te raken. Dit is de volledige lijst nieuwe namen:

Eerder werden headliners Billie Eilish, The Killers en Florence + The Machine al aangekondigd. Ook artiesten zoals Yungblud en Joost staan op het podium in Hasselt.

Kaartverkoop Pukkelpop 2023

Vandaag op 15 februari om 13.00 uur gaan de kaarten voor Pukkelpop 2023 in de verkoop via de website. Voor een dagticket (vrijdag, zaterdag of zondag) betaal je €119,-. Een weekendticket voor Pukkelpop is nog netjes onder de €300,-. Voor namelijk €265,- kan jij vier dagen (donderdag-zondag) rond lopen op het festival. Tickets voor de donderdag zijn niet apart verkrijgbaar. Wil je er toch bij zijn op donderdag? Dat kan dan met een vrijdag ticket of een combi ticket.

Pukkelpop vindt natuurlijk plaats hetzelfde weekend als Lowlands, overlap in de line-up was dus te verwachten. Kunnen we nog meer Lowlands namen verwachten op de Pukkelpop line-up? Praat er over op ons forum.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2023

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 17-20 augustus 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.