De nieuwe Festivalpodcast over zeldzame festivalshows en het fenomeen Fred Again..

De lente komt dichterbij en daarmee ook de start van het festivalseizoen! In de nieuwe Festivalpodcast duiken we in de line-ups van onze favoriete festivals en hebben we het over dat wat de community bezighoudt: Glastonbury.

In de nieuwe festivalpodcast hoor je onder meer:

– Een spoedcursus Fred Again… Hoe hij in een paar jaar tijd naar de grootste hype van het moment ging.
– We duiken in de line up van Glastonbury. Lana del Rey was het niet eens met de manier waarop ze gepresenteerd werd en er zijn geen vrouwelijke headliners dit jaar.
– Wat zijn de krenten in de pap op de festivals? Welke artiesten zijn echt unieke boekingen en zie je niet op alle festivals terug?

Verder behandelen we vragen van de community, gaat het over Blur, want die komen naar Nederland (jeej!), maar niet op een festival (sad). Ook hebben we het over Sticky Fingers, de band is van een Australische festival line-up gehaald, maar in Nederland staan ze vooralsnog wel op een poster. Kortom, lekker luisteren en opwarmen voor de festivalzomer!

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‘Festivalpodcast’ in je podcastapp.

Vind je het leuk? Abonneer je dan! Je checkt de show op Spotify of op Apple Podcasts.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!