Paaspop 2023 maakt line-up af met Wies, Paul Elstak en meer

Photo: Presskit WIES

Paaspop 2023 maakt de line-up compleet met meer dan 150 nieuwe namen. Onder andere WIES, Paul Elstak en GO_A zijn toegevoegd aan de poster.

Naast bovengenoemde namen zijn er nog een hoop meer artiesten bekendgemaakt. Het affiche is vervolledigd met namen als Boef, Bouke & TheElvisMatters Band, MEAU en meer! Eerder bevestigde het festival al Duncan Laurence, Limp Bizkit en Nina Kraviz. Nu komen daar dan nog eens 150 nieuwe acts bij. Voor de mensen die de app hadden gedownload was het affiche al een dag eerder beschikbaar. Nu staat de line-up ook op de website van het festival.

Check hieronder de volledige line-up voor Paaspop 2023!

Paaspop 2023 App

Met de officiële Paaspop 2023 app kun je de complete line-up in een overzicht bekijken. Het festival maakt ook bekend dat binnenkort de timetable te zien is in de app. Daarnaast vind je hier exclusieve content over het festival en de artiesten

Tickets Paaspop 2023

De normale tickets voor Paaspop 2023 zijn compleet uitverkocht. Wel zijn er nog steeds Regular VIP en Ultimate VIP tickets te krijgen. Hiermee beleef je Paaspop op een unieke manier. Voor zowel de zaterdag, zondag en weekend zijn deze nog steeds verkrijgbaar. De prijs van deze tickets start bij €139,- voor een vrijdagticket. Voor de zaterdag en zondag leg je €159,- neer. Voor een regular VIP weekendticket betaal je €425,-. Alle prijzen zijn exclusief servicekosten.

Paaspop Logo

Paaspop 2023

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.