Festileaks Tipt: de 8 beste powerbanks voor het festivalseizoen

Benicàssim Festival 2015
Foto: FIB Benicassim Festival

De festivalzomer is perfect om de nodige instagrammable feestdecors vast te leggen. Toch is dat soms best een uitdaging als je telefoon op dag twee nog maar 3% batterijlading over heeft. Een goede powerbank biedt uitkomst. Daarom zetten we acht powerbanks voor het festivalseizoen voor je op een rij, waarmee je gegarandeerd het hele weekend online bent.

Hoewel je ze in alle soorten en maten hebt, is vooral de capaciteit van de powerbank belang. De gemiddelde telefoon heeft een accu met een capaciteit van ongeveer 4000 mAh. Deel de capaciteit van de powerbank dus door 4000 en je weet hoe vaak je je telefoon ongeveer ermee kan opladen.

powerbanks voor het festivalseizoen

1. Trust Mobile Primo Powerbank (15.000 mAh)

Een simpele, compacte powerbank met meerdere aansluitingen. Zo laad je tot drie apparaten tegelijk op. Voor een zacht prijsje heb je een voordelige powerbank van een vertrouwd merk.

xxx

powerbank voor festival

2. Belkin Powerbank (20.000 mAh)

Deze powerbank van Belkin wordt standaard geleverd mét kabel en twee jaar garantie, voor zowel de accu als de apparaten die eraan zijn aangesloten. In slechts 30 minuten heb je er weer 50% acculading bij.

xxx

3. Lideka Solar Powerbank (30.000 mAh)

Met de Lideka Solar Powerbank kun je je telefoon zo’n 8 keer opladen. Je kunt meerdere apparaten tegelijk eraan koppelen of zelfs de draadloze oplaadfunctie gebruiken. Wat dit oplaadkanon bijzonder maakt: hij wordt van power voorzien door middel van zonne-energie! Verder wordt jouw toestel dankzij Quick Charge zo’n 4x sneller opgeladen dan met veel andere powerbanks.

powerbanks voor het festivalseizoen

powerbank voor festival

4. Mojogear Exra Fast (20.000 mAh)

Deze Mojogear powerbank is maar nét ietsje groter dan een creditcard, dus hij past moeiteloos in je binnenzak. Daarnaast heeft hij een snellaad functie waardoor je telefoon supersnel weer is opgeladen en je dus meteen weer verder kunt met snappen, facetimen of tiktokken.

xxx

5. Hoco Powerbank (20.000 mAh)

Simpel, solide en zacht geprijsd. Deze powerbank heeft twee standaard USB-poorten én een USB-C uitgang, waardoor je hem ook makkelijk kunt delen met je vrienden. Oplaadparty gegarandeerd!

xxx

powerbank voor festival

6. Anker PowerCore Powerbank (20.000 mAh)

Als je voor het echte werk wilt gaan, is deze powerbank van Anker ideaal. Flexibel dankzij de vele poorten en en strak dankzij het minimalistische ontwerp.

powerbanks voor het festivalseizoen

7. Fresh ’n Rebel Powerbank (12.000 mAh)

De meeste powerbanks zijn gewoon zwart of wit, maar deze Fresh ’n Rebel powerbank heeft een mooi rebels kleurtje (en is beschikbaar in nog een aantal kekke uitvoeringen). Voor als je je powerbank wil afstemmen op je outfit!

xxx

powerbank voor festival

8. Kuuala Black (10.000 mAh)

Niet de duurste, niet de zwaarste powerbank, maar wel de gebruiksvriendelijkste dankzij de LED-indicator, die je precies vertelt hoeveel procent van de capaciteit er nog over is. Knap staaltje verwachtingsmanagement.

powerbanks voor het festivalseizoen

Rock Werchter 2019 - camping
Photo: Janne Paardekoper / Festileaks

Festival Paklijst

Heb je je keuze kunnen maken tussen deze 10 festivaltenten? Dan ben je toe aan de volgende stap. Check onze Festival Paklijst voor al je benodigdheden voor dit festivalseizoen!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen