Jera on Air 2023 maakt affiche compleet

Check, check en nog eens check. Ook het affiche van Jera on Air 2023 is af. Onder andere Fleddy Melculy en Two and a Half Girl maken de poster voor deze editie compleet.

Nog maar een kleine twee maanden te gaan tot we weer naar Ysselsteyn mogen. Deze week ontvangen we de laatste toevoegingen aan de line-up. Onder de laatste acht namen zit onder andere de Vlaamse metalband Fleddy Melculy. Vamachara en NOFX vliegen over uit de Verenigde Staten. Ook opkomende acts in het punk, hard- en metalcore genre zijn geprogrammeerd. Op donderdag 22 juni ga je uit je dak bij Two and a Half Girl. De vrijdag verwelkomt Slope, terwijl op zaterdag Exploding Head Syndrome is toegevoegd. Ook kan er elke dag weer luidkeels meegezongen worden met de karaokeacts. Bekijk het hele affiche van Jera on Air 2023 hieronder.

Tickets

Met deze prachtige poster kunnen we de nachtjes gaan tellen tot het festival van start gaat. Je hoeft het feest in Ysselsteyn niet te missen, want er zijn nog kaarten beschikbaar. Een combiticket voor Jera on Air kost 150 euro. Campingtickets zijn los te verkrijgen. Voor een dagkaart betaal je net geen honderd euro. De tickets voor donderdag 22 juni zijn nog iets goedkoper.

De grootste namen op het affiche van Jera on Air 2023 zijn al even bekend. Vorig jaar maakte de organisatie bekend dat Parkway Drive en Rancid deze editie mogen headlinen. Ook zullen acts als Papa Roach, John Coffey Billy Talent afreizen naar Limburg. Vlak voor Kerstmis werd daar nog Flogging Molly aan toegevoegd als derde hoofdact. Als dat toch geen mooi kerstcadeautje is!

Jera on Air Logo

Jera on Air 2025

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 26-28 juni 2025
Tickets Kopen