Jera On Air 2023 kondigt Parkway Drive, Rancid en anderen aan

De organisatie van het Limburgse gitaarfestival Jera On Air heeft de eerste namen voor de volgende editie bekendgemaakt. Met headliners als Parkway Drive en Rancid en een indrukwekkende lading bands op de undercard, heeft Jera de zaken nu al goed op orde.

De metalcoregiganten van Parkway Drive en de legendarische punkrockers van Rancid zijn twee van de grote publiekstrekkers tijdens het drie dagen durende evenement. In Ysselsteyn worden deze bands vergezeld door andere Meshuggah, Hollywood Undead en de langverwachte terugkeer van The Ghost Inside. Alle nieuwe bevestigingen check je hier:

Kaartverkoop en dagindeling

En daarmee kent Jera On Air 2023 nu een line-up waarvan 33 namen bekend zijn. Het festival maakt naast dit heugelijke nieuws ook de prijzen van de tickets bekend. Een weekendticket voor het drie dagen durende evenement kost €150,-. De prijs van een dagkaart varieert van €90,- tot €99,-. Voor die mensen is het echter verstandig om nog even te wachten op de dagindeling van het festival. Vooralsnog heeft de organisatie van het hardste festival van Nederland daar namelijk nog geen informatie over bekendgemaakt. Meer informatie over Jera On Air en de kaartverkoop is te vinden op de website.

Jera on Air Logo

Jera on Air 2024

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 27-30 juni 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam