Jera on Air 2023 kondigt laatste headliner aan: Flogging Molly

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Naast de laatste headliner voor de zaterdag kondigt Jera on Air 2023 nog 17 namen aan. Onder anderen Enter Shikari en Gogol Bordello zijn er ook bij in Ysselsteyn volgend jaar.

De laatste headliner voor de zaterdag is bekend. Die avond sluit de Iers-Amerikaanse punk rock band Flogging Molly het festival af. Hiernaast kondigt Jera on Air 2023 nog 17 nieuwe namen aan. Een echt kerstcadeautje als het ware. Voor alle namen zie de post hier onder.

Eerder kondigde het festival al een heleboel anderen namen aan waar onder Papa Roach, Billy Talent en headliner Parkway Drive. Het affiche van het festival is dus al goed gevuld, maar dit is nog niet alles. Wat wel zeker is is dat er in ieder geval genoeg te beleven zal zijn op Jera on Air volgend jaar. De dagindeling van het festival is ook al bekend en de kaartverkoop is al begonnen. Wie er bij wil zijn 22-24 juni 2023 en nog niet heeft gehaald zal dus snel moeten zijn.

Jera on Air Logo

Jera on Air 2024

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 27-29 juni 2024
Tickets Kopen